موسسه تحقیقات فنی مهندسی و کشاورزی

کتابخانه موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی

واحد کتابخانه

تاریخچه کتابخانه:

هدف کتابخانه های تخصصی فراهم آوری اطلاعات لازم برای پیشبرد اهداف سازمان در راستای بالا بردن سطح دانش تخصصی کارکنان آن است و وظیفه آن  انتخاب، فراهم آوری، آماده سازی، سازماندهی، ذخیره سازی، بازیابی و انتشار یا تولید مجدد منابع اطلاعاتی و دانشی از طریق هدایا، مبادله، اشتراک، خرید و عضویت در جوامع و سازمانها است.

کتابخانه موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در وسعتی به مساحت ۱۴۸ متر مربع و با ۳۶۶ متر قفسه بندی، واقع در شهرک موسسات تحقیقاتی کشاورزی، واقع در کرج در سال ۱۳۷۴ رسماً راه اندازی گردید. این واحد در حال حاضر دارای منابع اطلاعاتی در زمینه های تخصصی آبیاری و زهکشی، ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون، صنایع غذایی و فناوری پس از برداشت و گلخانه می باشد.

منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه

منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه به شرح زیر می باشند:

منابع اطلاعاتی تعداد
کتابهای لاتین ۳۵۰۰
کتابهای فارسی ۶۲۰۰
گزارشات نهایی ۱۵۰۰
لوح فشرده ۵۵۰
نشریات لاتین ۴۳
نشریات فارسی ۹۵
پایان نامه  فارسی ۱۵۷
پایان نامه لاتین ۱۵
نشریه ترویجی ۷۰۰